Ajankohtaista!

Uusi singleni ”Kalabalık” julkaistaan kaikissa musiikin suoratoistopalveluissa 23.2.2024! Kalabalık on tyyliltään psykedeelistä folkprogea hieman 70-luvun Jethro Tullin hengessä. Vokaaliosuudet, viulu, ukulele ja virtuaalisoittimet ovat omaa käsialaani. Kitarasta vastaa luottokitaristini Kalle Rinne sekä majesteettisesta sellosta Henri Takkinen. Tämä biisi tulee varmasti yllättämään monet, jotka luulevat tuntevansa musiikkini. 😎

Kalabalıkista sekä aiemmasta ”The Canon of All Great Escapists” -biisistäni julkaistaan samana päivänä myös AI-valmisteiset musiikkivideot YouTube-kanavallani!

Kalabalık: Linkki striimausvaihtoehtoihin

TEATTERIUUTISIA:

Somerniemen musiikkiteatteri kantaesittää kesällä 2024 Hectorin lauluihin pohjautuvan musiikkinäytelmän ”Perintö”, jonka on käsikirjoittanut Emmi Ali-Yrkkö. Ohjaajana toimii Saija-Reetta Kotirinta. Minä vastaan musiikin sovituksesta sekä bändin johtamisesta. Luvassa on hieno kattaus Hectorin (aka Heikki Harma) tunnetuimpia ja koskettavimpia hittejä, joihin tarina nivoutuu täydellisesti.

Aikaisempia kuulumisia:

Biisi ”Straddling nowhere” julkaistu elokuussa 2023 mm. Spotifyssa ja Bandcampissä! Tämän kauniin jazzahtavan progebiisin on säveltänyt italialainen Federico Fantacone, joka soittaa myös teoksen piano-osuudet. Minä sain kunnian sovittaa ja soittaa tämän version viuluosuudet. Straddling nowhere on alun perin etäyhteistyössä toimivan bändikollektiivin, The Round Robinsin, biisi. Bandcamp-linkki tässä.

Uusi tuplasingleni ”The Canon of All Great Escapists” / ”Telperion” julkaistu perjantaina 7. huhtikuuta 2023 kaikissa suoratoistopalveluissa! Molempien biisien sävellys, sanoitukset ja tuotanto ovat minun käsialaani. Telperionin upeat kitarat soitti Kalle Rinne ja taustavokaalit lauloi Anna Aronpuro.

Biisit edustavat omaa pyrkimystäni tehdä jonkinlaista psykedeelistä art rockia ja niiden sanoitukset ovat alun perin omia suomenkielisiä dada-runojani melkein 20 vuoden takaa. Jatkoa seuraa…

23.03.2023 Unelmieni yhteistyöproggis Above esitettiin Turun Sigyn-salissa. 🤯 Musiikkiopisto Arkipelagin tanssijoiden kanssa toteutettava tanssiteos oli osa Lasten Musiikkijuhlia ja Arkipelag-viikkoa.

20.11.2022 sävellykseni Escape sai live-kantaesityksensä Lopella Pirttilahti Tango Experiencen tangokonsertissa. Viulua soittivat lisäkseni Ammi Autere, Alexandra Gribanova ja Jarkko Björknäs. Piano-osuudesta vastasi Ville Westergård.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kesällä 2022 vastasin maailmankuulun Broadway-musikaalin Nunnia ja konnia musiikin johdosta Paimion kesäteatterissa. Näytöskausi oli 17.6.-15.7.2022 Paimion Museomäellä. Säihkyvän discon, funkin ja gospelin täyteisen musiikin on säveltänyt Alan Menken ja sovittanut Jussi Vahvaselkä. Upeiden laulujen säestyksestä vastasi kuusihenkinen bändi.

Kunnallislehti 21.6.2022:

”Tarinan hauskuus ja upeus – – persoonien ja maailmojen törmäyksessä paikallisesti näyttämöllä on musiikki, jonka toteutus on sanalla sanoen hieno. Kapellimestari Roope Kivimaan ohjaama bändi ”Pahat Munkit” on taidokas Alan Menkenin alkuperäisen musiikin tulkki, ja nunnakuoro on hätkähdyttävän hyvä.”

Taina Tukia, Kunnallislehti

Turun Sanomat 19.6.2022:

”Eija-Irmeli Lahden ohjaama ja kapellimestari Roope Kivimaan muokkaama toteutus on hauskaa ja kepeää katseltavaa ja mukavaa kuunneltavaa.”

Frida-Maria Pessi, Turun Sanomat

https://www.ts.fi/artikkeli/5690547?X-TS-ApplicationID=VisiolinkApp&X-TS-CoAV-Url-Verification=0x861ee75b9547c0c08805a161f36345fadd81a517c595c6f236d5bc7715c394e9

Follow by Email
YOUTUBE
YOUTUBE
LINKEDIN
Share
INSTAGRAM
fiFI
Powered by TranslatePress